Lovely words voor aan de muur

Geschreven door op 15 september 2014

Wat sommige vrouwen met schoenen hebben, heb ik met mooie, lieve schilderijtjes met prachtige woorden en citaten. Ze inspireren, motiveren, zijn grappig, gewoon heel herkenbaar en vaak zorgen ze voor een glimlach op mijn gezicht. Je komt ze overal tegen, handgeschreven, geplakt, afgedrukt en in de mooiste decoraties.

In ons huis hangen er dus meerdere van dat soort plaatjes. Boven ons bed, in de gang, op de studeerkamer en in de woonkamer. Sommige schilderijen heb ik gekocht op een van onze vakanties (zoals het tegeltje met de zwemmers – zie ook mijn blog “Inspiratie tegels“). De herinneringen aan die bestemmingen maken de ingelijste woorden extra persoonlijk. En niet onbelangrijk; je komt ze niet zomaar tegen bij iemand anders in huis!

Ik kijk ook regelmatig rond op Etsy op zoek naar mooie spullen. Een geweldige website, waar de mooiste dingen te koop worden aangeboden, vaak handgemaakt. Op Etsy kan je echt ‘verdwalen’. Er is van alles te koop, van over de hele wereld. En het is niet eens ingewikkeld om iets van verre te kopen. Er is zoveel leuks dat ik iedereen aanraadt om er eens rond te gaan struinen op zoek naar unieke spullen. Via Etsy heb ik onder andere de poster van “I like to rock” gekocht.

Lovely quotes

Laat een bericht achter


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.