Op zoek naar de baan van je dromen? Als je reageert op een vacature wil je natuurlijk graag opvallen tussen alle sollicitanten. Een creatief, professioneel vormgegeven curriculum vitae (CV) helpt hierbij, het trekt de aandacht. Strak, modern en opvallend; het is net dat streepje voor om op gesprek te mogen komen.

Sterk CV

Een goed opgebouwd CV wordt steeds belangrijker. Het laat zien wie je bent én waar je voor staat en is boven alles je visitekaartje om binnen te komen bij de organisatie waarbij je solliciteert. Een CV is in mijn ogen meer dan een eenvoudige opsomming van werkervaring en opleiding. Je moet immers opvallen tussen al die andere sollicitanten. Sterke punten op gebied van jouw persoonlijkheid, kennis en ervaring licht ik uit in een mooi CV, om jou te onderscheiden van de rest. Zo moet een CV bijvoorbeeld bij voorkeur niet langer dan twee pagina’s zijn, omdat het anders te lang wordt om de aandacht van de lezer te behouden.

Origineel CV

Originaliteit is de perfecte manier op om te vallen in de stapel met sollicitatiebrieven. Een origineel CV springt er uit en trekt en behoudt onmiddellijk de aandacht van de lezer en dus ook de werkgever. Met gebruik van kleur en een speelse structuur en vormgeving, vermijd je een standaard uitziend CV waarbij alles netjes onder elkaar staat met zwarte inkt op wit papier. Tegelijkertijd blijft het uiteraard belangrijk dat de essentiële gegevens nog steeds duidelijk te vinden zijn. De vormgeving moet de inhoud versterken en niet wegdrukken. Daarom zoek ik de perfecte balans bij het maken van een CV.

Creatief CV voor iedereen nuttig

Een origineel ogend CV is niet alleen voor creatieve functies belangrijk, zo kan een accountant of receptioniste er ook baat bij hebben. Al is het maar om genoeg op te vallen, zodat je CV in ieder geval goed bekeken wordt. De kans op een uitnodiging wordt hierdoor aanzienlijk groter. Ik help je door je CV op maat te maken, zodat het een CV wordt die echt bij jouw persoon past. Mogelijk is dat zakelijk, maar toch net speels genoeg om een glimlach op het gezicht van jouw potentiële werkgever te doen verschijnen.

Hulp nodig bij het opmaken van een uniek opvallend cv?

Neem gerust contact op!