Fotografie is een belangrijk onderdeel van een goed ontwerp, dit element spreekt namelijk het meest tot de verbeelding Bij mij bent u aan het goede adres voor een goede samenhang tussen vormgeving, tekst en beeld.

Full service

Ik kan uw ontwerp van A tot Z verzorgen door grafisch ontwerp en fotografie te combineren. Ik denk vanuit het totaalplaatje, maar heb ook oog voor detail. Met veel plezier werk ik aan mooi beeld en ga bij iedere opdracht enthousiast aan de slag om met fotografie en grafisch ontwerp uw boodschap over te brengen. Foto’s kunnen meerdere doelen hebben. Zo vergt bedrijfsfotografie een hele andere manier van aanpak dan bijvoorbeeld huwelijksfotografie.  Samen met u kom ik graag tot de kern van het doel en bepaal hierop de manier van fotograferen.

Meerwaarde

Ik leg graag bijzondere momenten vast, voor bedrijven en particulieren, zoals u dat wilt. Ik speel met vormen en kleuren, het licht en het moment. De mensen, landschappen, emoties, beweging, spanning en sfeer vormen samen het verhaal. Foto’s geven meerwaarde, het maakt uw boodschap krachtiger en een stuk overtuigender. De foto’s kunnen goed gebruikt worden voor uw nieuwe website, brochure, persoonlijke uitnodiging of curriculum vitae.

Stockfotografie

Naast fotografie kan ik ook zogenaamde stockfotografie leveren. Dit zijn professionele foto’s die ik aankoop via speciale websites. Stockfoto’s zijn er voor een algemeen sfeerbeeld in bijvoorbeeld websites of drukwerk. Toch raad ik in veel gevallen normale fotografie boven stockfoto’s aan, omdat de laatstgenoemde ‘gemaakt’ kunnen overkomen. Gelukkig wordt de kwaliteit van stockfoto’s recentelijk beter, waardoor het onderscheid nog moeilijk te maken is.