Ik geef graag vorm en kleur aan uw communicatie-uiting. Van logo tot proefschrift en van trouwkaart tot jaarverslag. Ik kan voor u alle denkbare grafische èn digitale communicatie-uitingen verzorgen. En de productie hiervan? Die regel ik ook voor u!

Logo en huisstijl

Uw logo en huisstijl zijn letterlijk het visitekaartje van uw bedrijf. Het is een eerste indruk en grafisch ontwerp is hierbij heel belangrijk. De uitstraling en identiteit van een bedrijf komt tot uiting in de huisstijl. Samen met het logo, gekozen kleuren en vormen vertelt het een verhaal. Mijn aandacht gaat uit naar uw wensen die ik vertaal in een heldere vormgeving van uw logo, visitekaartje, briefpapier of envelop. Afgestemd op wat u uit wilt stralen; vertrouwen, ambitie, vernieuwing, kracht, noem maar op. Ik geef graag vorm aan uw visuele identiteit.

Public Relations

Ik ga uiteraard verder dan logo’s en huisstijlen. Ook verzorg ik de vormgeving van uw advertenties, brochures, magazines, flyers, posters, relatiegeschenken, stickers, belettering van uw auto of andere vormen van drukwerk. Lokale marketing en PR kan veel voor u betekenen, het heeft een signaalfunctie. Het vergoot uw naamsbekendheid en schept een goed imago. Uw product of dienst staat in de spotlights. Ik denk graag met u mee om geïnteresseerden te verleiden tot het afnemen van uw product of dienst.

Zakelijk ontwerp

Ook voor het ontwerp en lay-out van uw jaarverslagen, proefschrift en rapporten bent u bij mij aan het goede adres. Ik ontwerp wat u bedoeld, wat u wilt uitstralen. Van sociale jaarverslagen voor non-profit organisaties tot grote verslagen voor zakelijke dienstverlening. Ik maak de creatieve vertaalslag naar een stijlvol vormgegeven en gedrukt boekwerk. Een digitaal ontwerp is ook mogelijk in de vorm van een online bladerboek.

Persoonlijk drukwerk

In blijde verwachting, trouwplannen of iets anders te vieren? Een goed grafisch ontwerp geeft deze feestelijke aangelegenheden een extra impuls. Ik maak unieke ontwerpen op maat. Met uw wensen ga ik enthousiast aan de slag om tot een resultaat te komen waar u trots op kunt zijn.

Ook voor een persoonlijke rouwkaart of herinneringsboek kunt u bij mij aankloppen. Ik zorg ervoor dat er binnen korte termijn een mooi vormgegeven product klaarstaat.