Verzamel je herinneringen en gedachten aan een dierbare in een herinneringsboek.

Elk afscheid is de geboorte van een herinnering…

Persoonlijk herinneringsboek

Ik kan een persoonlijk herinneringsboek maken waarin genoeg ruimte is om je eigen verhaal in op te schrijven, te tekenen of in te plakken, vol met foto’s, lieve woorden en mooie herinneringen. In principe kan alles toegevoegd worden, van foto’s en teksten, een levensverhaal of een mooi portret tot songteksten of een dvd. Samen met al uw  dierbaren kunt u de herinneringen onvergetelijk maken. Ik bundel alle verzamelde herinneringen, zodat u ze kunt herbeleven en blijvend bewaren. Een mooi gedenkboek heeft veel waarde, voor nu en voor later.

Gedenkboek om nooit te vergeten

Met een herinneringsboek blijven je herinneringen en gedachten aan een geliefde gekoesterd. Geen dik fotoalbum gevuld met lege pagina’s, maar een boek op maat. Met net zoveel pagina’s als u wenst. Het boek kan een hulpmiddel zijn bij verliesverwerking, met een lach en een traan. Samen genieten van alle bijzondere momenten die zijn geweest. Uiteraard kan ik al vanaf een kleine oplage een gedenkboek in diverse formaten en uitvoeringen maken.

Herinneringsboek als eerbetoon

Instellingen zoals verloskundepraktijken, ziekenhuizen en uitvaartverzorgers kunnen de herinneringsboeken aanbieden als eerbetoon. Ook voor een persoonlijke rouwkaart kunt u bij mij terecht. Ik zorg ervoor dat er binnen korte termijn een mooi vormgegeven kaart klaar is.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.