Ik ontwikkel betaalbare, moderne en effectieve WordPress websites die aansluiten op uw wensen. Ik ben persoonlijk betrokken bij het hele proces, van kennismaking en ontwerp tot realisatie en oplevering.

WordPress

Alle websites die ik ontwikkel draaien op het CMS-systeem WordPress. Hiermee zijn websites gemakkelijk en snel te beheren en WordPress heeft ontelbaar veel basismogelijkheden, die eenvoudig zijn uit te breiden met goede plugins en widgets. Het voordeel van WordPress ten opzichte van vele andere CMS-systemen is dat WordPress vrij eenvoudig te beheren is en je er ook zelf mee aan de slag kunt gaan na oplevering. Het grote aantal aan thema’s die beschikbaar zijn zorgt voor een brede waaier aan keuze voor het format van je website.

Functionele, goed vindbare en gebruiksvriendelijke websites

Ik zorg voor een functioneel ontwerp en gebruiksvriendelijke website, waarbij alles logisch in elkaar zit. Een website moet interesse wekken en aanzetten tot actie, zoals een offerteaanvraag of het plaatsen van een bestelling. De vindbaarheid van uw site is daarom ook erg belangrijk. WordPress is SEO-bestendig en dus zoekmachinevriendelijk. Er kunnen eenvoudig zoekmachinevriendelijke URL’s worden aangemaakt en met behulp van aanvullende plugins voor onder andere zoekwoorden, kunnen zoekmachines goed hun werk doen.