Oktober = Woonmaand

Geschreven door op 17 oktober 2014

Als kind was ik al bezig met het veranderen van mijn kamer. Meubels schuiven, muurtje schilderen, dat veranderen is leuk! Na de Havo ben ik gaan studeren aan het Nimeto in Utrecht. Daar volgde ik de versnelde opleiding IDEB (Interieur, Decoratie, Exterieur en Bescherming). Mijn liefde voor het inrichten van ruimtes kon ik daar verder ontplooien. Van moodboards maken, muren schilderen en behangen tot het bezoeken van een beurs in Milaan aan toe.

Nieuwe items en IKEA

Ondanks dat ik na deze opleiding de kant van grafisch ontwerp op ben gegaan is mijn liefde voor wonen gebleven. Ik vind het heerlijk om te struinen door woonwinkels en accessoires te kijken. Het was niet voor niets dat ik IKEA vroeger als een uitje beschouwde. Mijn portemonnee is helaas kleiner dan het aanbod, anders zou ik wekelijks thuiskomen met allerlei nieuwe items!

Inspiratie tijdens woonmaand

Oktober is uitgeroepen tot woonmaand. Blaadjes vallen van de bomen… de herfst is begonnen en winter is coming. Die donkere dagen wil je graag genieten van je huis. In deze maand wordt er daarom veel georganiseerd op het gebied van wonen. De Woonbeurs is daarvan een voorbeeld, hier komen alle woontijdschriften tot leven in speciaal ingerichte beurshuizen. Je wordt er ondergedompeld in de wereld van interieur en raakt geïnspireerd door vele ontwerpers. Bij het zien van al die woonstijlen wil je thuis gelijk aan de slag!

Oktober = Woonmaand. Cat love Eames Chair.

Laat een bericht achter


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.